loader-logo
Opusit Logo wit

Bedrijfscontinuïteit

Data en informatie zijn niet gelijk.

Ambitieuze bedrijven weten dat de toekomst van het bedrijf afhankelijk is van de bedrijfscontinuïteit: van haar flexibiliteit en de mate waarin ze zich tijdig kan aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.

Elk bedrijf beschikt over een grote overvloed aan gegevens. Die gegevens vertegenwoordigen een grote toegevoegde waarde als ze op de juiste manier worden gebruikt. Maar vaak zijn die gegevens verspreid over verschillende toepassingen.

De meeste bedrijven realiseren zich dat het voor de besturing van het bedrijf van groot belang is om de juiste informatie op het juiste tijdstip te krijgen. Data is king.

Data is King!

Er is een grote overvloed aan gegevens waarover u als bedrijf kunt beschikken. Ongeacht hoe u de gegevens ook vastlegt. De grote waarde van al deze gegevens zit opgesloten in de mogelijkheid om deze te combineren.
Wat kunt u er mee?

  • Meer inzicht verkrijgen in uw kosten
  • Marketing kosten gemakkelijk koppelen aan de opbrengsten
  • Interne processen stroomlijnen.
  • Beter sturen op toegang tot informatie
  • Beslissingen nemen op basis van werkelijke data

Al deze mogelijkheden zijn beschikbaar. Al de gegevens zijn aanwezig. Om tot bedrijfscontinuïteit te komen, is het van  belang deze gegevens en mogelijkheden te combineren op een goede, efficiënte manier.

Branche gerichte dienstverlening

Voorkom onnodige kosten.

Wij zien het in de praktijk vaak voorkomen. Bedrijven die het wiel opnieuw uitvinden met alle kosten en aanloopproblemen van dien. Wij vinden dan niet alleen onnodig, maar zelfs zeer onwenselijk. Daarmee worden klanten onnodig op extra kosten gejaagd.

Onze klanten kunnen dus gebruik maken van onze expertise binnen een bepaalde branche, zonder dat zij daarvoor het wiel opnieuw te hoven uitvinden.

Co-creëren met Opusit

In een aantal gevallen hebben we met klanten gekozen voor een
co-creatie aanpak. De klant had een specifieke behoefte voor zijn branche, waarbij wij een portaal of een app hebben gebouwd.

Omdat het gemaakte portaal van toegevoegde waarde is voor de gehele branche, hebben wij dat portaal vervolgens aangepast voor andere bedrijven in dezelfde branche, waarbij de oorspronkelijke klant een deel van de opbrengst terug heeft ontvangen.

De voorwaarden voor co-creatie is dat het niet-concurrerend mag zijn en het toepasbaar moet zijn voor andere bedrijven.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als u gebruik zou willen maken van de expertise die we al in een onze huidige branche hebben opgedaan. Of gewoon nieuwsgierig bent naar wat wij kunnen doen voor uw branche, laat ons het weten. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op om een vrijblijvend gesprek in te plannen,

Enkele cases

    Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u terug.    Stuurt u liever zelf een e-mail?