loader-logo

Dashboarding

Dashboarding

Door de kracht van datavisualisatie te benutten, ondersteunt dashboarding organisaties bij het nemen van datagedreven beslissingen, het identificeren van trends en het verbeteren van operationele efficiëntie. Het is een waardevol instrument in diverse sectoren, zoals bedrijfsmanagement, marketing, financiën, en gezondheidszorg.

Wat is een dashboard

Dashboards verzamelen gegevens uit verschillende bronnen en vertalen ze naar grafieken, tabellen, kaarten en andere visuele elementen, waardoor gebruikers gemakkelijk patronen kunnen identificeren en geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Dashboards visualiseren gegevens, bieden real-time informatie, laten de gebruiker aanpassingen maken, stellen hen in staat om te interacteren met de gegevens, consolideren informatie, benadrukken belangrijke KPI’s, en zijn gebruiksvriendelijk voor een brede gebruikersgroep.

Visualisatie

Visualiseer gegevens door middel van grafieken, diagrammen en kaarten om complexe informatie op een begrijpelijke manier weer te geven.

Realtime informatie

Biedt de mogelijkheid om realtime gegevens weer te geven, waardoor de gebruiker directe en up-to-date informatie ontvangt.

Aanpasbaarheid

Laat de gebruiker dashboards aanpassen aan specifieke behoeften, waardoor de weergave van gegevens flexibel is en kan worden aangepast.

Interactiviteit

Stelt gebruikers in staat om in te zoomen op specifieke gegevenspunten, filters toe te passen en details te bekijken voor een meer gedetailleerde analyse.

Cases

Uitgelicht: FeelFlex Portaal

Voor de klant is het belangrijk om een overzicht te hebben over alle uitgezonden medewerkers en al de randzaken. Daarom is er een dashboard ontwikkeld, waar alles te beheren is en de benodigde systemen gekoppeld zijn.

Ook is er in samenspraak met de klant een overzicht van signaleringen gemaakt. Dit zijn situaties die zich voor doen die van groot belang zijn. Denk hierbij aan vrije huisvesting of aflopende contracten. Zo kan men snel handelen en blijft alles soepel lopen.

Over Opusit

Toine

Founder / Lead Developer

Kees

Founder / Strategie

Marko

Founder / Project-Management

Thijs

UI/UX-Designer

Michel

Developer

Bij Opusit geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom bieden we je de gelegenheid voor een gratis consultatie. Onze consultaties zijn geen gewoon gesprek; ze zijn de eerste stap op weg naar aangepaste oplossingen die jouw behoeften overtreffen.

Tijdens deze waardevolle sessie zullen we niet alleen luisteren naar jouw uitdagingen, maar ook helpen bij het identificeren van kansen en oplossingen die perfect passen bij jouw situatie. Het is een kans om direct contact te leggen met onze experts en de deur te openen naar innovatieve, op maat gemaakte strategieën die jouw bedrijf vooruit helpen.

Ontdek vandaag nog de waarde van een gratis consultatie en laat ons je begeleiden op jouw weg naar succes.