loader-logo

Ervaring

Ervaring

Voor de meeste klanten is het van belang om te weten met wie ze in zee gaan, want als je software laat ontwikkelen, wil je wel weten of je bij de juiste partij zit.

Het is onze ervaring dat dit nauwelijks in tekst is uit te drukken, waardoor wij altijd de voorkeur geven om persoonlijk met een potentiële klant om tafel te zitten. Een kop koffie kost niets, maar kan wel een heleboel verhelderen. Als je daarom op deze pagina terecht bent gekomen, nodigen we dan ook graag uit om een afspraak te maken.

Mocht je echter eerst een beeld willen hebben voor welke klanten we werken of in de loop van de tijd gewerkt hebben, kun je eens door de onderstaande branches heen te lopen en wellicht dat je daar mensen kent en kun je referenties opvragen over ons.

Cases

Ook hebben we een aantal opvallende cases voor je uitgewerkt, zodat je ook door eens op Google te kijken je een beeld kunt vormen.

Maar alles wat je hier ziet, is slechts een greep uit de werkzaamheden die we gedaan hebben. Zoals we op de ‘over ons’ pagina hebben toegelicht, is software zo breed toe te passen, dat mocht jouw behoefte hier in eerste instantie niet op staan, we met onze jarenlange ervaring en expertise zeker weten dat we ook in jouw behoefte kunnen voorzien.

Want voor alles waar je van denkt: “dat moet toch beter kunnen” kunnen wij de juiste software maken.

Maar daar dient die kop koffie weer voor. Dus: Think Opusit!

Uitgelicht: FeelFlex Portaal

Voor de klant is het belangrijk om een overzicht te hebben over alle uitgezonden medewerkers en al de randzaken. Daarom is er een dashboard ontwikkeld, waar alles te beheren is en de benodigde systemen gekoppeld zijn.

Ook is er in samen spraak met de klant een overzicht van signaleringen gemaakt. Dit zijn situaties die zich voor doen die van groot belang zijn. Denk hierbij aan vrije huisvesting of aflopende contracten. Zo kan men snel handelen en blijft alles soepel lopen.

Over Opusit

Toine

Founder / Lead Developer

Kees

Founder / Strategie

Marko

Founder / Project-Management

Thijs

UI/UX-Designer

Michel

Developer

Bij Opusit geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom bieden we je de gelegenheid voor een gratis consultatie. Onze consultaties zijn geen gewoon gesprek; ze zijn de eerste stap op weg naar aangepaste oplossingen die jouw behoeften overtreffen.

Tijdens deze waardevolle sessie zullen we niet alleen luisteren naar jouw uitdagingen, maar ook helpen bij het identificeren van kansen en oplossingen die perfect passen bij jouw situatie. Het is een kans om direct contact te leggen met onze experts en de deur te openen naar innovatieve, op maat gemaakte strategieën die jouw bedrijf vooruit helpen.

Ontdek vandaag nog de waarde van een gratis consultatie en laat ons je begeleiden op jouw weg naar succes.