loader-logo
Opusit Logo wit

Over ons

De naam van ons bedrijf Opusit geeft precies aan waar wij voor staan, anders denken en anders doen.

Wij zijn een team van ervaren ontwikkelaars en jonge honden, van technische expertise en commercieel inzicht.

Enkele cases

Wat wij vooral zijn is een software bedrijf die begint waar het moet beginnen: met luisteren. Luisteren naar de wensen van de klant, vragen stellen en feedback krijgen nog voordat er maar één letter code geschreven wordt. Wij beginnen pas met onze techniek als volkomen duidelijk is wat uw wensen zijn en hoe wij aan die wensen invulling kunnen geven.

Onze jarenlange ervaring leert dat dit de beste en wellicht enige garantie voor succes is en hebben dat vertaald in onze unieke werkwijze

Het maken van een platform, een online portaal of een app is een belangrijke investering. Daarbij mag u natuurlijk van ons verwachten dat wij suggesties en adviezen naar voren brengen om u te ondersteunen.

Het bouwen van een portal of het maken van een platform is een samenwerking, waarbij ons gezamenlijk doel is om tot het beste resultaat te komen.

Wij nodigen u dan ook graag uit op een kop koffie ter kennismaking of maak meteen gebruik van onze gratis inventarisatie fase

Onze scrum methode helpt ons complexe vraagstukken te ontwikkelen door deze in kleinere taken te verdelen.

Het team

Toine

Senior Developer

Martijn

Project Lead / Developer

Michel

Back-end Developer

Stefan

Team Manager

Marko

Luuk

Back-end Developer

Weijan

Back-end Developer

Wat maakt Opusit nu anders?

Er zijn 2 manieren waarop software-bedrijven met vraagstukken bij klanten om gaan.

  1. Symptoombestrijding

  2. Probleemoplossing

Wij geloven niet in verspilling. Wij zien symptoombestrijding (Herken de symptomen) als verspilling van tijd en geld. Voor elke vraag die wij krijgen, beginnen we daarom altijd eerst met de vraag wat is de werkelijke behoefte en wat is een mogelijke oplossing daarvoor.

Wij zijn sterk in het begrijpen van processen en hoe deze vervolgens ondersteund kunnen worden met software-oplossingen. Omdat wij uitgaan van het Hybride-softwaremodel, zullen wij daarom ook eerst altijd kijken naar wat er al is en onze oplossing daarop aansluiten.

Wij beginnen volgens onze standaard-werkwijze eerst met een gratis brainstorm gesprek om duidelijk de werkelijke behoefte in beeld te krijgen. Pas daarna kunnen we een efficiënte oplossing bedenken en maken.

Ons “product” is daarom niet software-ontwikkeling, maar is het realiseren van doelstellingen.

Hebt u zich herkent in de symptomen en zou u deze structureel willen oplossen, laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

    Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u terug.    Stuurt u liever zelf een e-mail?