loader-logo

Over ons

Opusit Logo wit

Over ons

Bij Opusit geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom bieden we je de gelegenheid voor een gratis consultatie. Onze consultaties zijn geen gewoon gesprek; ze zijn de eerste stap op weg naar aangepaste oplossingen die jouw behoeften overtreffen.

 

Toine

Founder / Lead Developer

Kees

Founder / Strategie

Marko

Founder / Project-Management

Thijs

UI/UX-Designer

Michel

Developer

Bij Opusit geloven we sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom bieden we je de gelegenheid voor een gratis consultatie. Onze consultaties zijn geen gewoon gesprek; ze zijn de eerste stap op weg naar aangepaste oplossingen die jouw behoeften overtreffen.

Tijdens deze waardevolle sessie zullen we niet alleen luisteren naar jouw uitdagingen, maar ook helpen bij het identificeren van kansen en oplossingen die perfect passen bij jouw situatie. Het is een kans om direct contact te leggen met onze experts en de deur te openen naar innovatieve, op maat gemaakte strategieën die jouw bedrijf vooruit helpen.

Ontdek vandaag nog de waarde van een gratis consultatie en laat ons je begeleiden op jouw weg naar succes.

Wat wij vooral zijn is een software bedrijf die begint waar het moet beginnen: met luisteren. Luisteren naar de wensen van de klant, vragen stellen en feedback krijgen nog voordat er maar één letter code geschreven wordt. Wij beginnen pas met onze techniek als volkomen duidelijk is wat jouw wensen zijn en hoe wij aan die wensen invulling kunnen geven.

Onze jarenlange ervaring leert dat dit de beste en wellicht enige garantie voor succes is en hebben dat vertaald in onze unieke werkwijze

Het maken van een platform, een online portaal of een app is een belangrijke investering. Daarbij mag je natuurlijk van ons verwachten dat wij suggesties en adviezen naar voren brengen om jou te ondersteunen.

Het bouwen van een portaal of het maken van een platform is een samenwerking, waarbij ons gezamenlijk doel is om tot het beste resultaat te komen.

Wij nodigen je dan ook graag uit op een kop koffie ter kennismaking of maak meteen gebruik van onze gratis inventarisatie fase

Onze scrum methode helpt ons complexe vraagstukken te ontwikkelen door deze in kleinere taken te verdelen.

Wat maakt Opusit nu anders?

Er zijn 2 manieren waarop softwarebedrijven met vraagstukken van klanten om gaan.

  1. Symptoombestrijding

  2. Probleemoplossing

Wij geloven niet in verspilling. Wij zien symptoombestrijding als verspilling van tijd en geld. Voor elke vraag die wij krijgen, beginnen we daarom altijd eerst met de vraag wat is de werkelijke behoefte en wat is een mogelijke oplossing daarvoor.

Wij zijn sterk in het begrijpen van processen en hoe deze vervolgens ondersteund kunnen worden met software-oplossingen. Omdat wij uitgaan van het Hybride-softwaremodel, zullen wij daarom ook eerst altijd kijken naar wat er al is en onze oplossing daarop aansluiten.

Wij beginnen volgens onze standaard-werkwijze eerst met een gratis brainstormgesprek om duidelijk de werkelijke behoefte in beeld te krijgen. Pas daarna kunnen we een efficiënte oplossing bedenken en maken.

Ons “product” is daarom niet softwareontwikkeling, maar is het realiseren van doelstellingen.

Heb je je herkent in de symptomen en zou je deze structureel willen oplossen, laat dan jouw telefoonnummer achter en wij bellen je terug