loader-logo
Opusit Logo wit

Portaal laten maken?

Een online portaal/webportaal is dé manier om dienstverlening te verbeteren en de klantervaring te vergroten.

Als u informatie, documenten en kennis op een besloten website met een specifieke doelgroep wil delen, is deze softwareoplossing het antwoord op uw vraag. 

Het maken ervan is vaak een technische uitdaging omdat er allerlei koppelingen met bestaande systemen gekoppeld moeten worden. Bij Opusit hebben we gelukkig alle expertises in huis om deze uitdaging aan te gaan!

Portalen bestaan vaak uit bestaande systemen die verbonden worden door één overkoepelend portaal. Bij het maken van een portaal worden deze systemen stuk voor stuk via koppelingen beschikbaar gemaakt voor uw doelgroep.

Denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal (mijn-omgeving), medewerkersportaal, dealerportaal, kennisportaal of andere webportals.

Net zo belangrijk als de juiste techniek erachter is de WOW-factor van het uiterlijk zodat het ook leuk is voor bedrijf en gebruiker.

Wij ontwikkelen daarom praktische, gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke webapplicaties en portals die aansluiten bij uw wensen. Wij maken de match tussen het portaal en uw doelgroep.

De voordelen van een eigen portaal

Enkele cases

    Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u terug.    Stuurt u liever zelf een e-mail?