loader-logo

Over de klant

Merge Online is hét online uitzendplatform waar je precies het personeel vindt dat bij je past. Merge Online matcht namelijk op basis van wat iemand wil en kan, maar ook hoe iemand is als persoon. Karaktereigenschappen sturen een persoonlijke match. Het brengt werkzoekende en werkgever samen.

Over de oplossing

In nauwe samenwerking met de klant zijn we tot een oplossing gekomen, hierbij is alles aangesloten op de manier van werken bij de klant en de systemen die daar gebruikt worden.

Zo is het mogelijk om werknemers én werkgevers te registreren in Easyflex, een bekend systeem in de flexbranche. Door ook het tekenen van contracten te digitaliseren, kan er snel een samenwerking tot stand worden gebracht en maakt dit het flexwerken efficiënter voor de werknemer, de werkgever en onze klant.

De website is tevens in het Nederlands en Engels beschikbaar, deze teksten zijn aanpasbaar. Ook om de website gerichter te promoten is het mogelijk om per domein een ander thema in te stellen en het domein te koppelen aan een bepaalde branche. Zo krijgt men alleen de vacatures en werknemers binnen die branche te zien, in een stijl die bij die branche past. 

Zie wat wij voor deze klant gemaakt hebben:

https://www.mergeonline.nl/

Case:

Merge Online

Online Uitzendplatform

MergeOnline